KOCAELİ / KÖRFEZ - Körfez Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Mrt

29.03.2024 CUMA GÜNÜ SAAT:1100'DA OKULUMUZ ÖĞRETMENLER ODASINDA REHBER ÖĞRETMENİMİZ ERCAN KAYA TARAFINDAN ‘ÖZEL EĞİTİMDE PROBLEM DAVRANIŞLAR, SEBEPLERİ VE ÇÖZÜM YOLLARI’ KONULU BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. TÜM VELİLERİMİZİN KATILIMLARINI BEKLERİZ.

Şbt

Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisinin organize ettiği Psikolog Diyetisyen Mihriban BOZDEMİR tarafından 22.02.2024 Perşembe günü saat 10.00'da okulumuzda verilecek olan “Sağlıklı Beslenme ve Psikoloji” seminerine tüm velilerimiz davetlidir.

Ara

6 Aralık Çarşamba günü saat:13.00'da okulumuz öğretmenler odasında rehber öğretmenimiz Ercan KAYA tarafından Stres Yönetimi Veli Semineri gerçekleştirilecektir. Tüm velilerimize duyurulur.

Kas

1 Aralık Cuma günü Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi ile ortak şekilde hazırlamış olduğumuz sergimiz Tütünçiftlik Kültür Merkezinde sunulacaktır.

Ekm

17.10.2023 Salı günü saat 13.00'da  okulumuzda diyetisyen Büşra Gülmez tarafından velilerimize Sağlıklı Beslenme ile ilgili bilgilendirme semineri düzenlenecektir. Tüm velilerimizi bekliyoruz.

Eyl

Okulumuzun 2023-2024  Eğitim Öğretim Yılı  Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı  4 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 12.45 'de Okulumuz yemekhanesinde yapılacaktır.